Sunday, March 6, 2011

Gutterom

I helga har vi vore heime og sett på framgongen i husbygginga. Og då følger naturlegvis samtaler om korleis det skal bli, når vi ein dag skal bu i huset (som foreløbig ser noko spøkelsesaktig ut...)


Vårt minste lille dunder er liten nok til at mamma kan innrede rommet som ho vil - snuppeliten er glad for alt som er jentete, så vi kjem berre ikkje i konflikt heilt enkelt.


Klikk på jenterom-collagen,
så kjem du til jenterominnlegget mitt...

Vår eldste derimot har ikkje ein smak som er heilt i tråd med mamma sin - naturleg nok... Han synest StarWars er bra. Spiderman og Batman er ikkje så verst dei heller, saman med Gormitis, Bakugans og alt anna av denslags. Men StarWars er altså det ypperste. Han vil ha eit StarWars rom.Det positive med StarWars fans er at hanget etter StarWars effekter kan synest å vere vedvarande, og at vi dermed ikkje vert nødde til å skifte ut all dekor på rommet hans etter berre få år. Det dumme er at eg veit ikkje om eg ynskjer å nære ein slik overdreven og langvarig fascinasjon... Difor har vi blitt einige om at ein mellomting kan vere ei god løysing.Lysande stjerner og planetar, frå til dømes KidsParadise
i eit mørkmalt tak blir til ein magisk galakse!Wallstickers med planetar, soler, romferger, satelittar og anna romferdsgreier på veggane,
gjer rommet StarWars-aktig på dagtid... Eit oppblåsbart solsystem hengande frå taket
(det er, eller kan i alle fall vere, lærerikt også!?)
Og så eit verdskart frå IKEA på veggen...
For å representere jordkloda i eit meir overskueleg format...

Sjølvsagt må lasersverd, som guten allereie er eigar av, henge på hedersplassen over senga. Dekorative og lett tilgjengelege!
Forresten: Blir ei settekasse til StarWars små-figurar, som han brukar ein del, for jentete?
Eller kan det bli kult nok for ein liten tøffing?

...eg ser jo at eg må finne på noko meir til rommet hans.. men eg synest også at dette er myykje vanskelegare enn å skulle ordne til eit jenterom... Kor tøft skal ein la det bli - og kor "skikkeleg" kan det bli utan at det vert for kjedeleg for gutta boyz?

No comments:

Post a Comment

Legg gjerne igjen eit spor etter deg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...