Monday, March 21, 2011

Bokstavleg talt

Bokstavar er og har lenge vore heite saker i interiørverda. No har NIB ei bokstav-utfordring: Vis fram dine bokstavar i interiøret!

Det er ikkje mange av dei Heime hos Oss, men dei vi har har ei mening, eller dannar ord som er viktige for oss. Kvalitet framfor kvantitet. Meiningsinnhald framfor mote. Dei av våre interiørbokstavar som eg liker best er &'en bak WillowTree-figuren som var ei gåve til oss, frå oss sjølve, står det ein &. Eg & du. Du & eg. Oss to. Kjærleik. ..ja, og så S'en ved sidan av søskenbildet av våre to små. S for søskenkjærleik:


I kjøkkenvindauget står ordet FAMILIE skrive med små bokstavar frå BlackDesign - sjå bloggheaderen min for bilde ;) Familie er det viktigaste. Det er grunnfjellet i tilværet. Utan familien er eg lite og ingenting. 

(Det er altså desse bokstavane som er i headeren min ;)

I ei av hyllene i vitrineskapet (som burde vore malt) i stova, har eg satt opp eit familiebilde og eit søskenbilde av våre småtroll. Mellom bilda har vi skrive LYKKE, også med små bokstavar frå BlackDesign. Bak ordet har eg sett eit (smykke)tre frå Åhlens - i svart for å kommunisere med rammene, slik dei kvite bokstavane kommuniserer med passepartout og bakgrunn i bilda. Treet symboliserer vekst. "Må lykka gro som graset bak (ute)do" ;) 


Eg håpar på fleire, større og meir industriaktige bokstavar (eventuelt kun i eintal), i huset når vi omsider kjem så langt at vi flyttar inn. Eg er nemmeleg ikkje lei bokstavar og ord i interiøret ;)


2 comments:

 1. Hei hei!
  Så koselig at du fant veien til bloggen min :-) Utrolig herlig blogg du hadde også da, jeg legger meg til som følger, for her skal jeg tilbake...

  Nydelige bokstaver du viser her... også så koselig å lese om bakgrunnen for de :-)

  Klem
  ps! Ser vi elsker samme sjokolade. Som er "sunn", tihi!

  ReplyDelete
 2. Masse fine bokstaver her=)
  Ser eg må innom black design når eg er i nærheten;)

  ReplyDelete

Legg gjerne igjen eit spor etter deg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...