Friday, March 25, 2011

Belønna og tvangsportrettert

Eg er visst frykteleg treg til ein del ting.. Det kan min kjære bedre halvdel fortelle om. Eg trur ikkje han ville fortalt om det så høgt, men han har materiale nok til å kunne visst han skulle få lyst. For å vere heilt ærleg så er eg i grunn ganske glad for at han ikkje er like pratesalig som det eg er. "Problemet" er berre at eg, rett som det er, slumpar til å sjølv plumpe ut med det mannen min greier å halde klokeleg stille om..

Det er heller ikkje gunstig å ha ei viss eksponeringstrong når det kjem til slikt, for då vert jo det heile spredd for enda fleire vindar enn om ein "berre" prata med naboen liksom... Når eg allikevel er inne på blogging, så har eg faktisk fått to koselege awardar for litt sidan, og å vidareformidle desse er ein av fleire ting det har gått tregt med tydelegvis. Lista over halvferdige blogginnlegg minner om samlinga av halvferdige strikke- og hekleprosjekt. Eg har ein lei tendens til å bytte prosjekt oftare enn eg byter sokkar - noko som eg, til informasjon, gjer kvar dag! ...sånn i tilfelle du skulle komme til å lure på grunn av referansbruken..

Begge awardane som eg har fått seier at eg skal fortelle 8 ting om meg sjølv. Så ved å blogge dei samtidig i ein eingong, så sparar eg meg jo for litt arbeid... :D

Med fare for å gjenta meg sjølv på einskilde punkt, 
THIS IS ME...eit sjølvportrett i bilde og tekst:1. Synest det er vanskeleg å velge. Eg har det litt som Ole Brumm - "Ja, takk, begge deler!"


2. Ein tanke somlete vil nokre hevde, effektiv eller energisk vil gjerne andre hevde.
- Dette heng saman med at eg er dårleg på å få utført ting eg synest er grusforferdeleg kjedeleg (somler litt då, med andre ord), og effektiv når eg gjere kjekke ting ;)

3. Kronisk samlar (serviettar, glansbilder, bøker, hobbyting, tekstiler, DVD'ar... Ja... eg kunne nevnt i fleng!)
4. Snart ferdigstudert lærarstudent, som gler meg til å begynne i arbeid samt også kunne tenke seg å studere meir.. Å samle kunnskap krev ikkje noko av bruksarealet i heimen ;)

5. Eg likar system. Å ha system i rotet er alfa omega!

6.  Liker å arbeide kreativt, men skulle gjerne hatt kurs eller utdanning for å kunne få finare produkt..

7. Blir veldig lett glad i fine personlegheiter, og likar vel så godt å samle på gode vener - her slår den kroniske samlemanien tydelegvis til igjen (om enn ein ikkje nødvendigvis treffast så ofte, så er det fint å vite at ein kan treffast!)

8. Gler meg stort til startskotet for årets loppemarknadssesong, for då skal eg på skattejakt til huset vårt!!

Denne awarden fekk eg av skjønne Tonje med bloggen Carines Verden. Ho skriv det eg vil kalle ein kvardagsblogg om alt frå hus og heim til kroppspleie. Har funnet fleire gode tips inne hos ho, og det gjer heilt sikkert du også om du tek turen innom bloggen hennar ;) Awarden gir eg no vidare til 5 inspirerande bloggar med under 100 følgarar:
 1. Knerten og Karoline
 2. Maias lille verden
 3. Lillahuse
 4. Henriettes hus
 5. Hannes favoritter


Og så var det denne awarden, som eg fekk av søte Beate med bloggen Beate's hverdagsblogg. Hun skriver også en hverdagsblogg, der du kan lese om litt av hvert :) Denne awarden skal videre til 8 insprerende blogger som bare helt enkelt fortener den:

 1. En vintage drøm
 2. Fjeldborg
 3. Frøken H
 4. Loppehjemmet
 5. Husets Hjerte
 6. Leken hverdag
 7. Lille Hottentott
 8. Svingens lille hus
Det er alt for mange fine blogger å velge mellom når man skal gi slike awarder videre. Og jeg syns det er vanskelig å velge, så dette tok laaaang tid, og enda er det mange jeg vet jeg ville satt opp på listen... Listen(e) er en blanding av "små" og "store" blogger hva følgere/antall besøkende angår, så det er med andre ord et variert utvalg blogger som sådan, og det er blogger som skriver om litt forskjellige ting rent tematisk. Mest interiør og håndarbeid, og litt hage.. :)


5 comments:

 1. Tusen takk for koselig award!! Takk for kommentar hos meg så fikk jeg med meg giveawayen din også! Klem

  ReplyDelete
 2. Tusen takk for koselig award!

  Ønsker deg en fin fin helg!
  Klem

  ReplyDelete
 3. Tusen takk for award! Det var hyggelig! :) Ha en kjempefin helg! Klem fra Lena

  ReplyDelete
 4. Tusen takk for koselig award! :) Det setter jeg stor pris på! ♥ Ha en super helg! :)

  klem Frøken H

  ReplyDelete
 5. ååå.. tusen takk for Award! Den skal jeg gi videre.. Artig med slikt!

  ReplyDelete

Legg gjerne igjen eit spor etter deg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...