Friday, July 8, 2011

Sporlause handlingar

Når ein trudde det skulle skje så lite (ja, for ein har jo ferie), så jammen skjer det allikevel eitt eller anna heile tida. Utan at det viser det grann av det når dagen er omme... Å ha to "små" gåande heime er ikkje lite. Å ha ei mormor gåander heime er ikkje lite, sjølv om ho absolutt ikkje er frykteleg bråkete eller stor av vekst. Og å vere kaninbønder er faktisk ikkje så reint lite det heller... Vi er eit stort nok antal skapnader til å lage nok å gjere på i feriekvardagen. Men altså utan at det viser att når dagane er omme.


Men det er berre det, at eg trudde eg skulle få gjort så mykje. Lage og få sendt avgårde minnebøker frå livet i Nattland Studentby, til gode naboar som vi saknar sjølv om vi har det veldig fint her vi bur no også. Gå gjennom bryllaupshelsingane og -gåvene som står lagra "rundt om kring", fordi vårt eige hus ikkje er ferdig enda. Smekke saman ein kaninvilla på null komma svisj. Vere supermamma for dei to håpefulle som stadig lurer på om det ikkje skal bli sommar snart, fordi det er så kjedelig å ha ferie når det (nesten) berre regnar... Bli flinkare å oppdatere bloggen kvar dag igjen, og ein heil mykje meir anna også..Det vi altså har gjort, er å lage halvferdig kaninhuset - ja for noko villa kan det ikkje seiast å vere (enda i alle fall). Ny dør har vi laga også, men eg er ingen arkitekt eller ingeniør eller noko som helst, og det fann mannen raskt ut når den skulle monterast. Vi må kort sagt lage ei ny. Sånn ellers er vi hushjelp og hjelpepleiar for mormor. Litt i alle fall. Så kosar vi med kaniner. Vi kosar veldig mykje - dei er jo så søte og mjuke og gode! Så blæs vi såpebobler. Vi har eit lass av små såpebobleflasker etter bryllaupet som må brukast opp nemmeleg. Og dessutan har vi laga eit lass med papirfly, papirhattar og papirbåtar. Mormor er tom for reklameaviser og notatblokkark. For så mange papirfly, papirhattar og papirbåtar har vi laga.

Og så har vi ete is og drukke festdrikk - også kalla Snurrebass i bryllaupsbaren:

1cl curacao tripple sec - monin sirup (eller korleis det skrivast)
1cl pasjonsfrukt - monin sirup
halvt glas appelsin- eller annanasjus
halvt glas sprite

(voksenvarianten inneheld også 4cl lys rom eller vodka når det er voksenfest)Og her i dag vart det fint veir. Nydeleg å vere ute for både folk og kaniner. Så då gjorde vi i alle fall ikkje noko. Samtidig så skjer det noko heile tida allikevel. Utan at det set nevneverdig av synlege spor. Eller vent, vi tok lavendel-fotbad med påfølgande fotpleie, mormor og eg. Neglelakken som vi la på viser jo igjen, så litt spor etter dagens gjeremål har vi då i alle fall.. I tillegg til tom aviskorg og notatblokk (kva kallar ein ei tom notatblokk forresten, for ei blokk er det i alle fall ikkje!? Det får vere dagens grublis!).....sit på feil data og skriv innlegg i kveld, så difor er ikkje bilda redigerte..
Om ikkje eg er for oppteken med å gjere ingenting dei neste dagane også,
så vert bilda redigert og lagt ut på nytt seinare ;)

No comments:

Post a Comment

Legg gjerne igjen eit spor etter deg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...