Wednesday, March 16, 2011

Estetisk Eggerøre

Ein kunne tru at dette innelegget skal handle om mat, men det skal det altså ikkje. Egg er meir enn berre mat, og eggerøre vert det om ein rører mykje med egg. Det har eg gjort. Eg gjorde det i fjor på denne tida. Eller, snarare mai 2010 når rett skal vere heilt sant...Som du sikkert ser, så er ikkje det hønseegg. Heller ikkje andre egg i den kategorien forøvrig. Det er keramiske egg. Eg var så heldig at eg fekk ta eit heilt år med "berre" Kunst og Handverk. Og handverk kan ein faktisk få når ein driv mykje med kunst og sånt. Det gjorde eg. Jobba mykje med kunst (eller forsøk på kunst i alle fall) og handarbeid om eg kan bruke det begrepet.. Eg fekk heldigvis ikkje handverk, men eg trur allikevel det lett kan oppstå.


Desse egga er forresten årsaken til at det ikkje kom noko anna blogginnlegg her i dag. Eg har fått eit ærefullt oppdrag som inneber at eg får kikke innom Kunst og Handverk-seksjonen igjen (utan at lærarane der ringer studentvakta og melder om uvedkommande på avdelinga!!!). Eg skal nemmeleg innom og legge fram fordjupningsoppgåva mi for årets studentar der. Det betyr at eg må forberede meg litt... 

Lukta av leire er like full av godstemning og fine minner, som lukta av vår og sommar! ..det er forøvrig lukta av sløydsalen, tekstilverkstaden og grafikk- og bilderommet også... Å, kor eg savnar å arbeide med kunst og handverk! Og ååå, kor eg savnar våren - snart er den her. No har du fått eit glimt, både av våren og fordjupningsoppgava mi :)


...eller natt...

3 comments:

 1. Så spennende=)=)
  Lykke til;D

  ReplyDelete
 2. Så kult!

  Sjekk bloggen min, award til deg :)

  God torsdag!

  Klem

  ReplyDelete
 3. så koselig at du ville være med på min giveaway. søt blogg du har!

  Klem

  ReplyDelete

Legg gjerne igjen eit spor etter deg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...